Wonky Wabbits

Wonky Wabbits slot recension

Vinn en massa mynt och mata de hungriga Wabbitsen. Men vad är egentligen wabbits? Jag skulle vilja beskriva dem som psykedeliska kaniner på jakt efter frukt och grönt. Hur som helst är de väldigt söta, trots sitt lite galna utseende.

Spelet som är tillverkad av NetEnt är en klassisk 5 hjuls slot med totalt 15 vinstlinjer. Hela temat är lite av en fantasivärld gjord i tyg. Annorlunda? Ja, men det är en del av charmen i detta spel.

I denna galna video slot Wonky Wabbits så räknas vinsterna från båda håll. Vill du spela med autoplay och slippa klicka på knappen så kan du välja allt mellan 10-75 snurr på den funktionen. Då är det bara att luta sig tillbaka och njuta av detta galna spel samtidigt som vi på SpelLandet  håller tummarna för att du ska spinna fram en jackpott på 1500 mynt.

Spela Wonky Wabbits spelautomat

Wonky Wabbits regler är väldigt enkla. Det finns inga konstiga specialfunktioner eller massor av extra symboler. Här bjuds det på de gamla klassiska spel symbolerna och en wild.

De symboler som finns med i spelet är de klassiska bokstäverna A, K, Q, L och siffran 10. Alla dessa står för de lägre vinsterna om du spinner fram dessa på en vinstrad. Den högsta vinsten av dessa ligger på 100 mynt och det vinner du om du får 5 stycken av bokstaven A eller K.

Premium Symbolerna i spelet betalar däremot ut mer. Dessa symboler består av de typiska grönsakerna man förväntas finna på en bondgård, den sortens grönsaker som små hungriga kaniner gärna sätter tänderna i.

  • Squash – Delar ut upp till 400 mynt
  • Broccoli – Delar ut upp till 500 mynt
  • Majskolv – Delar ut upp till 600 mynt
  • Tomat – Delar ut upp till 750 mynt
  • Morot – Delar ut upp till 1500 mynt

Att moroten är den symbol som delar ut mest i vinst är nog ingen överraskning. Det gäller trots allt att mata de små wabbitsarna och vad passar då bättre än en smarrig morot?

Som nämnt ovan så finns det inte en massa extra spel och free spins i denna slot. Däremot finns det en väldigt intressant Wild symbol i spelet som bjuder på något extra!

Wildsymbolen ser ut som en låda med texten wild skrivet på sig. Den är alltså väldigt lätt att känna igen. Spinner du fram en wild symbol så sätts en intressant funktion igång. Den symbol som betalar ut mest i vinst på hjulen kommer att ätas upp av en kanin och ersättas med ytterligare en wild symbol. Det betyder att wild symbolen ökar dina chanser till vinst rätt mycket då det alltid dyker upp fler än en wild symbol.

Har man turen att få upp fler wilds på ett och samma snurr, då dubblas alla wilds som finns på hjulen. Det betyder att i bästa fall så kan hela hjulen fyllas med wilds. Händer detta så har du chans till riktigt stora vinster.

Summering

Vid första anblick så kan det kännas som att Wonky Wabbits inte har allt för mycket att erbjuda, förutom ett gäng galna och söta kaniner. Men när man väl sätter igång att spela så märker man snabbt att denna slott har mycket mer att erbjuda. I och med deras speciella wild funktion så ökar pulsen extra mycket när symbolen dyker upp på hjulen, eftersom man vet att det finns chans till en riktigt stor vinst.

I övrigt så känns temat väldigt roligt. Det är en färggrann slot som man blir glad av. Inte bara på grund av spelets design, utan även på grund av de gulliga och lite knäppa animationerna som visas med jämna mellanrum i spelet.

Bjorn Akerman

Bjorn Akerman

Björn är en händig man från Dalarna som spenderar tid både framför datorn och ute i naturen. När Björn kikar på nya slots så är det främst design & detaljer som tilltalar honom. Han uppskattar visuellt snygga spel.

Wonky Wabbits
4.36 besökarröster

Wonky Wabbits Spelautomat

Wonky Wabbits slot info:

LabelValue
Tillverkare:NetEnt
Utgivningsår:2014
Speltyp:Video slot
Volatilitet:Medium/Hög
RTP:96.44%
Hjul:5
Vinstlinjer:15
Min / Max Bet:0.01 / 0.5
Jackpott:x1500
Bonus Runda:Nej
Free Spins:Nej
MultipliersNej